Servicii oferite

Albire Dentara

Tratamentul de albire dentara este una din metodele folosite in estetica dentara pentru a imbunatati aspectul danturii. Albirea este o procedura sigura si eficienta, utilizata pentru a indeparta coloratiile si petele de pe dinti, dar si pentru a deschide culoarea naturala a dintilor, atunci cind pacientul doreste acest lucru.

Exista doua tipuri de albire:

Albirea in cabinet
Inainte
Dupa

Utilizează un gel de albire pe bază de peroxid de hidrogen cu o concentratie mai mare, la care se adaugă un gel protector pentru gingii şi buze. Sistemul de albire în cabinet este ideal pentru pacienţii care doresc rezultate imediate.

Albirea la domiciliu

Albirea la domiciliu: se confectioneaza gutiere adaptate perfect dintilor dumneavoastra si se foloseste un gel cu concentratie mai redusa. Gutierele se poarta noaptea, timp de 6-8 nopti.

Efectul poate sa dureze citiva ani (3,4 ani)daca se mentine o igiena orala corecta. Efectele albirii insa incep sa dispara mai repede in cazul in care pacientul este consumator de alimente cu continut ridicat de coloranti, bauturi de tip coca cola sau fumeaza excesiv.

Tratamentul de albire nu suporta niciun risc; este un procedeu non invaziv. Rareori, poate apare sensibilitate dentinara, tratata simplu printr-o desensibilizare.

Studiile clinice au demonstrat, de-a lungul timpului ca nu au existat imbolnaviri ale nervului dentar datorate produselor de albire. Este demonstrat stiintific ca albirea dentara realizata cu produse profesionale are un efect protector pentru dinti datorita continutului perfect dozat de saruri de fluor ce realizeaza concomitent cu albirea o remineralizare a structurilor dure dentare.