Servicii oferite

Odontologie

Reprezinta tratamentul cariilor, al durerilor si fracturilor dentare. Tratamentul se efectueaza sub anestezie locala, fara dureri, folosindu-se materiale si tehnologie de ultima generatie.

Caria dentara constituie, prin complicatiile sale, principala cauza de pierdere a dintilor. Ea incepe in smalt (stratul dur, extern al dintelui) si, pe masura ce creste in dimensiune si se apropie de pulpa dentara (nerv), incep sa apara dureri la dulce, la rece, poate sa retina resturi de mancare. Daca nu e tratata nici in aceasta faza, se ajunge la infectia pulpei dentare, insotita adesea de dureri atroce. Aceste infectii pot produce, prin acutizare, un abces dentar, care se caracterizeaza prin durere, umflarea zonei respective, cateodata chiar febra si stare de rau general. Adesea dintele nu se mai poate recupera si trebuie extras.

Tratamentul cariei se face prin obturatie, inlay-uri, onlay-uri si fatete. Fatetarile se pot face direct in cabinet sau in laborator dentar din ceramica.

Obturatiile se fac in cabinet de catre medic intr-o singura sedinta, sub anestezie locoregionala, cu ajutorul materialelor compozite de foarte buna calitate, cu rezultate estetice deosebite (la culoarea dintelui).

Rezistenta si estetica sunt scopul tratamentelor noastre. Suntem adeptii tratamentului modern al cariei dentare pe principiul preparatiilor minim-invazive, adica a indepartarii stricte a dentinei cariate, si a obturarii (plombarii) cavitatilor rezultate.

Inainte
Dupa