Servicii oferite

Chirurgie-Implantologie

Cea mai frecventa interventie chirurgicala intalnita in stomatologie este extractia dentara. Atunci cand un dinte este foarte distrus si nu mai poate fi refacut sau daca imbolnavirea sa provoaca complicatii, el trebuie extras. Dintele extras se poate inlocui cu un implant dentar sau cu o punte dentara.

Un dinte infectat poate fi tratat si prin rezectie apicala. Rezectia apicala presuspune indepartarea pe cale chirurgicala a infectiei localizate la varful radacinii unui dinte. De obicei atunci cand se indica o rezectie apicala aceasta procedura este singura care mai poate salva dintele. Amanarea procedurii sau refuzarea ei duce in scurt timp la marirea infectiei si transformarea acesteia intr-un abces dentar sau chiar de maxilar. In aceste cazuri dintele va necesita extractie.

Aplicarea implantelor
Inainte
Dupa

In general, orice persoana careia ii lipsesc unul sau mai multi dinti poate beneficia de implanturi. Aplicarea implantelor se realizeaza sub anestezie locala si nu veti simti nimic in tot acest timp. Regiunea in care s-a intervenit poate fi edematiata (umflata) cateva zile dupa, iar durerile de intensitate redusa care ar putea sa apara se remit de cele mai multe ori cu antialgice usoare.

Implantele permit inlocuirea dintilor absenti fara a fi atinsi dintii dvs. sanatosi.

Dintii sustinuti de implanturi vor arata si vor functiona ca si dintii naturali. Implantele sunt fixate in os si se comporta ca proprii dvs. dinti cand mancati, vorbiti sau radeti. Protezarea cu ajutorul implanturilor dentare imbunatateste concret calitatea vietii care va va scuti de alte cheltuieli cu dintii pe viitor.